TRW Shop

Turku Rhythm We
www.jussilindroos.com

email: jl (at) jussilindroos. comSUOMEKSI ENGLISH - TURKU RHYTHM WEEKEND: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017TURKU RHYTHM WE - Hauskoja kesärytmejä!SUMMER FUN
TAP, BODY PERCUSSION & SINGING
TURKU TAP JAM
WORKSHOPSTRW 2017 SUMMER
KESÄKUUN KURSSIT
KESÄKURSSIT MA - KE 12.-14.6.2017 TURKU
Opettajana Jussi Lindroos

Steppi, alkeisjatko/jatkotaso ti-ke klo 17.30-19.00
Steppiä ja kehorytmiikkaa, edistyneet tasot ma-ke klo 19.15-20.45

Kurssihinnat:
Alkeiskurssi 2 x 90 min 38e
Jatkotason tai edistyneiden kurssi 3 x 90 min 50e
Kaksi kurssia (sama osallistuja) 80e
Yksittäistunti 90 min 22e
Jussi Lindroos
Jussi Lindroos on perkussiiviseen tanssiin ja lauluun keskittynyt steppiartisti, pedagogi (KM) sekä tuottaja. Hän on esiintynyt menestyksekkäästi niin kotimaassa ja ulkomailla sekä toteuttanut monia tanssia ja elävää musiikkia yhdistäviä tuotantoja. Lindroos on tehnyt yhteistyötä monien huipputason jazz- ja kansanmuusikoiden kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Lindroos on Ann-Sofi Kyrklundin ja Helvi Aniaksen entinen oppilas, joka on kouluttautunut monipuolisesti USA:ssa ja Euroopassa mm. Heather Cornelin, Brenda Bufalinon, Miriam Nelsonin, Max Pollakin, Keith Terryn, Billy Siegenfeldin sekä monien muusikoiden ohjauksessa. Lindroos työskentelee parhaillaan Tap & Song Project esityskonseptin kanssa, joka yhdistää laulua, steppiä ja muita perkussiivisia tanssilajeja sekä loop-tekniikkaa ja ääniefektejä.


ILMOITTAUTUMINEN
Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen
liput (a) jussilindroos . c o m (osoite kirjoitetaan ilman välejä)

Saat sähköpostiisi tapahtumapaikka- ja maksutiedot ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla kurssimaksu Holvi.com verkkokaupassa. Linkin verkkokauppaan saa ilmoittautumisen jälkeen. Kurssimaksu pitää olla maksettu ennen kurssin alkua ellei muusta maksujärjestelystä ole erikseen sovittu.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


KURSSIPAIKAT
Kurssipaikat sijaitsevat Turun ydinkeskustassa. Saat kurssipaikan tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.


OSALLISTUJAT
Kurssiosallistujat vastaavat omasta vakuutuksestaan. Kurssijärjestäjä ei vakuuta osallistujia. Alaikäisillä osallistujilla pitää olla oma huoltaja. Ilmoittautumisen ja laskun voi peruuttaa vain lääkärintodistusta vastaan. Kurssihinnoista pidätetään kaikissa peruutustapauksissa 10e. Paikkoja on rajoitetusti.
Seuraa nettisivuja ja TRW - Turku Rhythm We Facebookissa.


Kaikki oikeudet pidätetään. Muutokset mahdollisia.